Jobba hos oss

Är du en engagerad förskollärare som vill vara med och utveckla vår nya förskola mot högre höjder?

Förskolans profil är natur, teknik och rörelse. Du kommer att ha ett nära samarbete med Helsingborgs entreprenörs- och teknikskola KomTek och de övriga förskolorna i vårt område. I din roll ingår också att ha ett nära samarbete med Nanny Palmkvistskolan.

På våra förskolor inspireras vi av folkskolläraren Nanny Palmkvist som redan 1908 tänkte sig framtidens skola som en skola fylld av glädje, nyfikenhet och möjligheter.

Vi utgår från att alla barn vill och kan. Vi arbetar medvetet med ett språkutvecklande arbetssätt där varje barn ska känna sig trygg och uppleva lyckan med att hitta och utveckla sina individuella förmågor som leder till ett hållbart lärande.

Som medarbetare hos oss möts du av en positiv och engagerad personalgrupp som vill, vågar och kan! Vi ger varandra energi där arbetsglädje har hög prioritet. Vår ledstjärna är att ge våra barn den högsta möjliga kvalitén på lärandet som är fylld av glädje, nyfikenhet och möjligheter.

Helsingborgs stads skolor

Galaxens förskola är en del av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor. I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart, resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Galaxens förskola är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.